Welkom

Van harte welkom op de website van de Protestantse Gemeente Heeg. Op deze website bieden wij u informatie over onze gemeente. De Protestantse Gemeente Heeg wil een gastvrije, open en oecumenisch georiënteerde gemeenschap zijn. De kern van ons gemeente-zijn is het geloof in de God van Israël. Hij heeft zich in Jezus Christus aan ons bekend gemaakt.

Lees meer 

Rommelmarkt 2022

Na twee jaar is het weer zover! De rommelmarkt keert terug! En dit keer een speciale editie in verband met de verkoop van de Ichthuskerk en de aanstaande verbouw van de Haghakerk! Komen jullie ook even langs?


 
Lees meer 

Stille Omgang

Op zaterdag 8 april hielden we een stille omgang, een kruisprocessie van dorp tot dorp tot stad in de werkgemeenschap. Met dank aan Willem Wendelaar zijn daar filmpjes van gemaakt, een korte trailer van 5 minuten en de uitgebreide film van 25 minuten. 

Lees meer 

Klokken luiden voor Oekraïne

Lees meer 

Kalender veertigdagentijd


 
 
Lees meer 

Biddag 2022

Lees meer 

Week van gebed

Een opname van een oecumenisch moment in het kader van de week van gebed voor de eenheid: 
Week van Gebed 2022

De kerk tijdens Corona

Wilt u de dienst live bekijken of terugkijken? Klik dan op 1 van de onderstaande links!

Beeld en geluid
PG Heeg via Youtube
Alleen geluid
Kerkdienstgemist.nl

Lees verder

Lees meer 

Geluid kerkdienst 19/12

Door een verkeerde instelling ging het in de dienst vanmorgen mis met het geluid via Youtube. Wil je de dienst terugluisteren? Dan kan dat beter via https://kerkdienstgemist.nl/.../recording/163990170001678

Gedenken

Voor een persoonlijk moment van gedachtenis en de gelegenheid een kaars aan te steken, is de kerk op zaterdagavond 20 november, open tussen ca. 19.30 en 20.30 uur open.

Lees meer 

Nieuws: beamer

Dacht u al naar de opticien te moeten? Misschien valt het mee… we hebben intussen verschillende keren gehoord dat de liedteksten in de kerk moeilijk te lezen zijn. Dit heeft met het streamen te maken.

Lees meer 

Nieuws: geluid livestream

Ook wat betreft het geluid van de livestream staan we voor wat uitdagingen. Het heeft onze aandacht en er wordt naar oplossingen gekeken. Over het algemeen geldt dat het tijdens het orgelspel vooral vlak voor de dienst en tijdens...

Lees meer 

Nieuws: Startzondag

Onder een stralend blauwe hemel dronken we afgelopen zondag voor het eerst in lange tijd weer gezamenlijk koffie. Fijn om elkaar ook weer even op een andere manier te kunnen ontmoeten. Een mooie aftrap van een nieuw seizoen!

Lees meer 

Afscheidsdienst Ichthuskerk

Lees meer 

Nieuws: verkoop Ichthuskerk

Twee jaar geleden hebben we besloten de Ichthuskerk te proberen te verkopen. En nu is het zover. De kerkenraad is dankbaar om te kunnen melden dat er een koper voor de Ichthuskerk is gevonden, die het buitenaanzicht zoveel mogelijk intact wil houden. 
 

Lees verder

Nieuws: afscheid Ichthuskerk

Dit huis waar we van houden,
een toevlucht waar we in schuilden,
de Ichthuskerk waar we lief en leed deelden:
we nemen afscheid van het gebouw,
en nemen de herinnering mee
als deel van onze geschiedenis,
op weg naar de toekomst.

Lees verder

Agenda

Haghakerk

zo 02 okt 2022 om 9.30 Koffiedrinken

Haghakerk

zo 09 okt 2022 om 9.30

Haghakerk

zo 16 okt 2022 om 9.30

Moderamen

wo 19 okt 2022 om 19.30

Haghakerk

zo 23 okt 2022 om 9.30

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com