Welkom

Van harte welkom op de website van de Protestantse Gemeente Heeg. Op deze website bieden wij u informatie over onze gemeente. De Protestantse Gemeente Heeg wil een gastvrije, open en oecumenisch georiënteerde gemeenschap zijn. De kern van ons gemeente-zijn is het geloof in de God van Israël. Hij heeft zich in Jezus Christus aan ons bekend gemaakt.

Gedenken

Voor een persoonlijk moment van gedachtenis en de gelegenheid een kaars aan te steken, is de kerk op zaterdagavond 20 november, open tussen ca. 19.30 en 20.30 uur open.

De kerk tijdens Corona

Wilt u de dienst live bekijken of terugkijken? Klik dan op 1 van de onderstaande links!

Beeld en geluid
PG Heeg via Youtube
Alleen geluid
Kerkdienstgemist.nl

Lees verder

Nieuws: beamer

Dacht u al naar de opticien te moeten? Misschien valt het mee… we hebben intussen verschillende keren gehoord dat de liedteksten in de kerk moeilijk te lezen zijn. Dit heeft met het streamen te maken.

Nieuws: geluid livestream

Ook wat betreft het geluid van de livestream staan we voor wat uitdagingen. Het heeft onze aandacht en er wordt naar oplossingen gekeken. Over het algemeen geldt dat het tijdens het orgelspel vooral vlak voor de dienst en tijdens...

Nieuws: Startzondag

Onder een stralend blauwe hemel dronken we afgelopen zondag voor het eerst in lange tijd weer gezamenlijk koffie. Fijn om elkaar ook weer even op een andere manier te kunnen ontmoeten. Een mooie aftrap van een nieuw seizoen!

Afscheidsdienst Ichthuskerk

Nieuws: verkoop Ichthuskerk

Twee jaar geleden hebben we besloten de Ichthuskerk te proberen te verkopen. En nu is het zover. De kerkenraad is dankbaar om te kunnen melden dat er een koper voor de Ichthuskerk is gevonden, die het buitenaanzicht zoveel mogelijk intact wil houden. 
 

Lees verder

Nieuws: afscheid Ichthuskerk

Dit huis waar we van houden,
een toevlucht waar we in schuilden,
de Ichthuskerk waar we lief en leed deelden:
we nemen afscheid van het gebouw,
en nemen de herinnering mee
als deel van onze geschiedenis,
op weg naar de toekomst.

Lees verder

Agenda

Hagha

28 nov 2021 om 9.30

Moetsje en Ferbine

03 dec 2021 om 9.30

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com