Voorstellen

Even voorstellen

Predikant
Onze predikant is ds. Annelieke Warnar- van den Berg
Sinds oktober 2017 ben ik, Annelieke Warnar-van den Berg, aan de Protestantse Gemeente Heeg verbonden als predikant. Daarnaast ben ik ook moeder van twee zonen en vrouw van de dominee van Ouwsterhaule-Scharsterbrug, Wim Warnar.

Naast de studie Theologie heb ik ook een bachelor Kunstgeschiedenis gedaan. Kort na mijn afstuderen ben ik twee jaar via de mobiliteitspool in Lisse predikant geweest. Toen die periode bijna voorbij was, kwam deze gemeente op mijn pad en hebben we de sprong naar het hoge noorden gewaagd. It Frysk is niet onze eerste taal, maar intussen verstaan en lezen we het behoorlijk goed. 

Ik zie de kerk als een plek om samen God te leren kennen, om elkaar te ontmoeten en als een plek waar je je verhaal kwijt kunt. Of je nu meer of minder of niet betrokken bent bij de kerk: Welkom!

Wilt u contact met mij? Dat kan via mail of telefoon (of whatsapp).
Mail: dswarnarvandenberg@outlook.com
Telefoonnummer: 06-40503430


Kerkelijkwerker
Onze ouderenpastor is Pastor D. Kisjes
Even voorstellen ouderenpastor ds. Do Kisjes-de Vries
(Roden, 1959, getrouwd met Albert, twee volwassen kinderen)
Sinds 1 september 2020 ben ik uw ouderenpastor in Heeg voor acht uur per week. Hiervoor was ik ouderenpastor in Haarlem-Schalkwijk en daarvoor predikant in Boornbergum-Kortehemmen. Een cursus Fries van de AFUK heeft mij op het spoor gezet van de mooie Friese taal en Friese Bijbelvertaling. Sinds kort woon ik in Wijckel samen met mijn man in een voormalig schoolgebouw. Ruimte volop daardoor en ook voor een heerlijke tuin eromheen. De weelde van het groen en de vogels, de rust die het landschap eigen is, de hoge lucht en het heldere licht is een groot geluk om in te wonen. De mensen die hier wonen bouwen ieder en samen aan een waardevol leven, aan een gezonde mienskip. In de ontmoetingen komt het leven aan het licht met zijn licht en zijn donker. Ik mag met jullie samen bouwen aan een geloofsgemeenschap waar de waardigheid van ieder mens gezien wordt en waar wij willen leren om te leven van genade. Mijn aandacht is in het bijzonder voor de ouderen die vanwege hun leeftijd de balans van hun leven opmaken en de vragen die dat stelt.

Pastor D. Kisjes-de Vries
Tel. 06-44636680  Email: d.kisjesdevries@agilos.nl 

 
terug

Agenda

St. Joseph

zo 21 jul 2024 om 11.00

St. Joseph

zo 28 jul 2024 om 9.30

St. Josephkerk

zo 04 aug 2024 om 11.00

St. Josephkerk

zo 11 aug 2024 om 9.30 Koffiedrinken

St. Josephkerk

zo 18 aug 2024 om 11.00

Adventskalender

 

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com