Vooraf

Vooraf

Omdat we het verlangen hebben wat flexibeler te zijn in onze activiteiten en de bezinnings- en ontmoetingsbijeenkomsten, zeker in deze onzekere tijd, verschijnt er dit jaar niet een volledig ingevuld jaarprogramma. Dat geeft ons ook meer gelegenheid in te haken op actuele thema’s.

De komende tijd verzorgen we verschillende bezinnings- en ontmoetingsbijeenkomsten. Als er qua maatregelen ruimte voor is zullen sommige activiteiten met een vaste regelmaat terugkeren, zoals het maandelijkse moetsje en ferbine (ontmoeten en verbinden). Andere bijeenkomsten vinden als enkele bijeenkomst, of in een serie van een paar weken plaats. Ze worden ruim op tijd aangekondigd in het kerkblad en op de website. Vooraf aanmelden is nodig in verband met de beperkte ruimte en de onderlinge afstand. Er is steeds plaats voor 7 personen. Is er meer interesse, dan kunnen we altijd overwegen om de bijeenkomst een tweede keer plaats te laten vinden. 

terug

Adventskalender

 

Agenda

Haghakerk

zo 04 jun 2023 om 9.30

Escaperoom tieners

wo 07 jun 2023 om 19.30

Taalcursus Oekraine

do 08 jun 2023 om 19.30

Talma State

vr 09 jun 2023 om 15.30 Heilig Avondmaal

Haghakerk

zo 11 jun 2023 om 9.30 Heilig Avondmaal

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com