Heropening Haghakerk


De verbouwing van de Haghakerk is loopt naar het einde. De kerk sloot op 1 juli 2023 haar deuren voor een grondige verbouwing. In het weekend van 13 en 15 september willen we de Heropening van de Haghakerk met elkaar beleven.

Een commissie heeft een gevarieerd programma weten op te stellen. Zodat er voor verschillende leeftijden een activiteit of bijeenkomst is om de verbouwde kerk te verkennen.

Op 13 september komt in de ochtend kindertheater ‘Knettergek’ de jeugd van Heeg vermaken. Alle kinderen van de basisschool ‘De Opstekker’ gaan vanuit de school in optocht naar de kerk. Voor de kleine kinderen die nog niet naar school gaan kunnen zelfstandig met hun ouders naar de kerk komen.


Het theater begint om 10.30 uur en duurt tot ca. 11.30 uur.

 

In de middag is er een activiteit voor de ouderen. Tijdens een high tea worden er stoere verhalen verteld en foto’s vertoond van de verbouwing. Voor de nieuwe indeling van de kerk is er een nieuw liturgisch centrum ontworpen. Tijdens dit moment is dit ook te zien en zal hier een toelichting op worden gegeven. Er is deze middag ook muzikale medewerking van een groepje blazers van Crescendo. Vervoer is geregeld voor de mensen uit Talma State. Zijn er mensen vanuit het dorp dit graag gebruik willen maken voor vervoer naar de kerk dan kunnen zij uiterlijk 12 september aanmelden bij Feddy Hilverda via 06-34516225.

High tea begint om 15.00 uur en duur tot ca. 16.30 uur.

 

Op zondag 15 september willen we tijdens een feestelijke dienst de Haghakerk weer in gebruik nemen. Vooraf aan de dienst is er koffie/thee en natuurlijk met wat lekkers. De dienst krijgt een extra feestelijk tintje met de medewerking van het popkoor Hegehakken. Na afloop van de dienst zijn er nog wat activiteiten en is er gelegenheid om de kerk te bekijken. Na afloop zullen we deze feestelijke dagen afsluiten met een gezamenlijke lunch.

Inloop om elkaar vooraf te ontmoeten met koffie/thee vanaf 9.30 uur. De feestelijke dienst begint om 10.30 uur. Aansluitend de activiteiten en lunchen we met elkaar om ca. 12.00 uur.

Veel bedrijven en vrijwilligers hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om ons kerkgebouw te vernieuwen. We zijn trots op het resultaat en willen dit graag aan u laten zien!

Wees welkom!

terug

Agenda

St. Joseph

zo 21 jul 2024 om 11.00

St. Joseph

zo 28 jul 2024 om 9.30

St. Josephkerk

zo 04 aug 2024 om 11.00

St. Josephkerk

zo 11 aug 2024 om 9.30 Koffiedrinken

St. Josephkerk

zo 18 aug 2024 om 11.00

Adventskalender

 

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com