Happen & Stappen

Een heerlijk zonnetje straalde ons zaterdagochtend 20 mei toe. De spannende vraag van deze hele activiteit was vooraf steeds: hoeveel mensen komen er op af? We begonnen met een heel klein groepje en dat was toch even slikken met alle organisatie en zoveel mensen die heerlijke hapjes hadden bereid. Maar gelukkig was de gezelligheid er niet minder om. Bovendien sloten de gastheren en -vrouwen soms zelf aan en aten her en der ook anderen mee, die niet mee konden wandelen.
Twee groepen gingen door Heeg langs twee verschillende routes. Vlak voor het einde kwamen we elkaar tegen en we eindigden met een grote groep in de kerk. Al met al een heel geslaagde dag: het was ontzettend gezellig, er ontstonden mooie ontmoetingen en wat werden we verrast met lekkere hapjes! Er worden vast nog heerlijke recepten uitgewisseld...
Aan allen die meegewerkt en meegedaan hebben: hartelijk dank voor jullie inzet! Voor wie er niet was: je hebt wat gemist. Maar wie weet, volgend jaar weer? Hieronder een sfeerimpressie:

terug

Agenda

St. Joseph

zo 19 mei 2024 om 11.00 Pinksteren

St. Joseph

zo 26 mei 2024 om 9.30

St. Joseph

zo 02 jun 2024 om 11.00

Talma State

vr 07 jun 2024 om 15.30 Heilig Avondmaal

St. Joseph

zo 09 jun 2024 om 11.00 Heilig Avondmaal

Adventskalender

 

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com