Vooraf

Vooraf

Omdat we het verlangen hebben wat flexibeler te zijn in onze activiteiten en de bezinnings- en ontmoetingsbijeenkomsten, zeker in deze onzekere tijd, verschijnt er dit jaar niet een volledig ingevuld jaarprogramma. Dat geeft ons ook meer gelegenheid in te haken op actuele thema’s.

De komende tijd verzorgen we verschillende bezinnings- en ontmoetingsbijeenkomsten. Als er qua maatregelen ruimte voor is zullen sommige activiteiten met een vaste regelmaat terugkeren, zoals het maandelijkse moetsje en ferbine (ontmoeten en verbinden). Andere bijeenkomsten vinden als enkele bijeenkomst, of in een serie van een paar weken plaats. Ze worden ruim op tijd aangekondigd in het kerkblad en op de website. Vooraf aanmelden is nodig in verband met de beperkte ruimte en de onderlinge afstand. Er is steeds plaats voor 7 personen. Is er meer interesse, dan kunnen we altijd overwegen om de bijeenkomst een tweede keer plaats te laten vinden. 

terug

Agenda

St. Josephkerk

zo 03 dec 2023 om 11.00 1e Advent

Talma State

vr 08 dec 2023 om 15.30

St. Josephkerk

zo 10 dec 2023 om 11.00 2e Advent

St. Josephkerk

zo 17 dec 2023 om 11.00 3e Advent

St. Josephkerk

zo 24 dec 2023 om 09.30 4e Advent

Adventskalender

 

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com