Kerk tijdens de verbouwing

In verband met de verbouwing, gaat de Haghakerk dicht op zaterdag 1 juli. De laatste kerkdienst in de Haghakerk is op zondag 25 juni 2023. Daarna zullen we onze diensten verplaatsen naar de St. Jozefkerk. We zijn de Sint Antonius van Paduaparochie, locatie Heeg, heel dankbaar, dat we in deze periode gebruik mogen maken van hun kerk en zalen.
Dit betekent dat er een aantal veranderingen zijn. Ten eerste de locatie: we komen vanaf zondag 2 juli samen in de St. Jozefkerk, Harinxmastrjitte 41. Ten tweede de tijden: we zullen afwisselend om 9.30 uur dienst hebben of om 11.00 uur. Dit hangt samen met het rooster van de parochie. Houd dus goed de data en tijden in de kerkbladen en op de website in de gaten. Staat het verschillend genoteerd? In de week voorafgaand aan de dienst is deze website altijd leidend! En ten derde zullen we iets meer diensten samen gaan vieren. Want als we beiden geen bijzonderheden op het rooster hebben staan, wat is er dan mooier dan samen God te loven?

Tot slot: deze verandering proberen we zo goed mogelijk voor te bereiden. Er wordt gestreamd, de kosters en organisten zijn benaderd en de kerkrentmeesters hebben al heel veel werk verzet om alles in goede banen te leiden. Toch weten we met dit soort veranderingen ook dat je dingen tegenkomt waar je nog niet over nagedacht had of die je niet had kunnen voorzien. Heb geduld als het niet gelijk helemaal soepel loopt. We doen ons best!

terug

Agenda

St. Joseph

zo 16 jun 2024 om 9.30 Koffiedrinken

St. Joseph

zo 23 jun 2024 om 11.00

St. Joseph

zo 30 jun 2024 om 9.30

St. Joseph

zo 07 jul 2024 om 9.30

St. Joseph

zo 14 jul 2024 om 9.30 Koffiedrinken

Adventskalender

 

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com