Onbekende verhalen, lastige teksten

Kent u het Bijbelverhaal bij dit kunstwerk? Ik leerde bij kunstgeschiedenis dit fresco kennen en toen pas het Bijbelverhaal. En blijkbaar geldt dat voor meer mensen, want even geleden kwam iemand verbaasd met deze tekst aanzetten: staat dit in de Bijbel? Het is een beetje een sprookjesachtige tekst. Waarom staat het in de Bijbel en nog meer: wat heeft het ons te zeggen? Een leuke uitdaging! Sommige Bijbelteksten lezen we eigenlijk nooit, ze komen op de meeste leesroosters niet voor, en staan niet in Bijbelse dagboekjes. 

Ik ben benieuwd of u ook zulke Bijbelteksten hebt, waarvan u denkt: “Huh, staat dat in de Bijbel?” Of: “Wat moet ik hier nu weer mee?” Nu we elkaar niet zoveel zien, lijkt het me mooi om op die manier ook van u te horen. En misschien brengen we zo wat meer interactie in de (digitale) kerkdiensten. Uit de Bijbelteksten die ik binnenkrijg, zal ik er een paar kiezen als thema voor een kerkdienst.

Laat u me weten welke (onbekende) tekst bij u vraagtekens oproept? Ik hoor het graag!
Het liefst via de mail of op een briefje door de brievenbus. Als u ook een telefoonnummer erbij schrijft en deze tekst wordt uitgekozen, dan hebben we voorafgaand aan de dienst ook even contact over waarom u die tekst hebt gestuurd.

terug

Agenda

Haghakerk

zo 03 jul 2022 om 9.30 Koffiedrinken

Haghakerk

zo 10 jul 2022 om 9.30

Haghakerk

zo 17 jul 2022 om 11.00

Haghakerk

zo 24 jul 2022 om 9.30

Haghakerk

zo 31 jul 2022 om 9.30

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com