Uit de pastorie: Dapper als David

Dapper net als David

In de auto luisteren we met enige regelmaat de CD van Elly & Rikkert Groter groeien. Eén van de liedjes daarop heeft als refrein:
Ik ben dapper, dapper, dapper net als David.
Ik ben niet bang, bang, bang om door te gaan.
Ik ben dapper, dapper, dapper net als David.
Samen met mijn God,
samen met mijn God
kan ik elke reus verslaan!

Wilt u het ook horen? Klik dan hier. Een heerlijk, vrolijk en aanstekelijk liedje. En wat is er nou mooier dan aan je kinderen die dapperheid op een vrolijke, onbeladen manier mee te geven?
Dat gun ik u en ons als gemeente ook: om dapper door te gaan. De verkoop van de Ichthuskerk roept emoties en herinneringen op, waar we de komende periode eerst bij stil zullen staan. We nemen de Ichthuskerk in herinnering mee als deel van de geschiedenis van ons dorp en van onze gemeente. En de verkoop is een nieuw hoofdstuk in die geschiedenis. Een geschiedenis die doorgaat. Gods weg met mensen is niet alleen van Bijbelse tijden, maar blijft ook vandaag en morgen doorgaan. We zijn op weg naar de toekomst. En we blijven dapper doorgaan. Want samen met God kunnen we elke reus verslaan.
Ds. Annelieke Warnar

terug

Agenda

Haghakerk

zo 02 okt 2022 om 9.30 Koffiedrinken

Haghakerk

zo 09 okt 2022 om 9.30

Haghakerk

zo 16 okt 2022 om 9.30

Moderamen

wo 19 okt 2022 om 19.30

Haghakerk

zo 23 okt 2022 om 9.30

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com